Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Rozłączanie internetu podczas pisania na klawiaturze bezprzewodowej

davidstar 14 Jan 2018 18:08 633 3
    davidstar
    Level 13  
    Klawiatura logitech k270, baterie wymieniłem jest to samo

Piszę piszę i nagle mnie rozłącza w sensie musze znowu najechać kursorem na okienko w którym pisze, innym razem pisze piszę rozłącza internet (i słychac ten sygnał beep beep). O co chodzi? Ktoś potrafi mi pomóc? Sama myszką moge robić wszystko, nigdy mnie nie rozłącza.
    kiko80
    Level 27  
    Więcej szczegółów jak internet podłączony, jak mysz, jaka klawiatura, co za komputer router
    djtommy
    Level 24  
    Pierwszy problem z przeskakiwaniem okienka to wygląda na kwestie kursora. Wyłącz myszkę i sprawdź czy będzie przeskakiwać. Druga kwestia czyli rozłączanie internetu, zacząłbym od podłączenia innej myszki i klawiatury żeby wykluczyć powodowanie problemu przez myszkę/klawiaturę.
    Fajnie by było gdybyś napisał jaki system i resztę rzeczy które kiko80 wymienił.
    davidstar
    Level 13  
    Internet radiowy, przez router który jest przez ścianę w drugim pokoju. Odległość routera od kompa nie licząc ściany to ok. 1 m. Router TL -WR841N. Win 7 Professional service pack 1 64 bity, procek Intel Pnetium CPU G640 2.80 GHz, RAM 4 GB.
    Myszka i klawiatura bezprzewodowa Logitech K270. Moduł wpięty do gniazda USB (z przodu kompa , nie wiem czy ma to jakieś znaczenie czy z przodu czy z tyłu, ale z tyłu też był i było tak samo).
    Na szczęście mam myszka na kablu, to pokombinuje z tym. Z klawiaturą będzie problem.
    Teraz napisałem ten tekst i nie było zadnych problemów. Wiecie to nie jest problem na zawołanie. teraz pisze i jest ok , bede pisał o 23 i moga być problemy. Jak tylko problem sie pojawi to podmienie myszki.

Ps. Dzięki za zainteresowanie problemem.