KaanX wrote:Witam,
sorki, że odgrzewam stary temat, ale mam podobny problem.
Mam drukarkę Lexmark x8350 i system windows 7 x64.
Coś namieszałem przy instalowaniu sterowników (zmieniałem płytę główną) i teraz przy instalowaniu drukarki wyskakuje komunikat, że nie znalazł sterowników... a sterowniki mam poprawne - wcześniej pod tym windowsem działały bez problemu.
ale do rzeczy, szukam programiku CleanupUtility.exe, wcześniej był tu ftp://ftp.lexmark.com/driver/inkjet_drivers/Cleanup/CleanupUtility.exe
teraz wola o jakieś hasło.
Może ktoś zna hasło, lub ma ten cleaner ??
PS.: fajny przepis na czyszczenie/instalacja driverow.. ale tam też odsyłają do tego ftp.
http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=157998
Już sobie poradziłem, udało mi się ją zainstalować.
Co nie zmienia faktu, że pgrogramik chętnie bym ściągnął - na przyszłość
Wiem że w sieci tych programów jest zatrzęsienie, skąd pobrać w bezpieczny sposób. Chcę naprawić system pod instalację urządzenia wielofunkcyjnego lexmark x3530, który sam popsułem przez wielokrotną instalację i de instalację.
Program instalatora zatrzymywał się na instalacji oprogramowania skanera i oświadczał że jest nie zgodny z systemem Windows XP. Stan obecny, reset w miejscu instalacji skanera, i instalacja nie jest dokończona.
Ponowne od instalowanie i ponowna instalacja kończy się ponownym reset i brakiem ukończenia poprawnym instalacji.