Witam mam problem z octavią 2 od jakiegoś czasu pobiera mi prąd i rozładowuje akumulator po sprawdzeniu miernikiem ustawionym na 20A pokazało 0,63A na wszystkich bezpiecznikach :
Po wyciągnięciu wszystkich pokazywało 0,37A i wkładałem po kolei i okazało się że:
Bezpiecznik 12 pobiera 0,6A
Bezpiecznik 15 pobiera 0,18A
Bezpiecznik 23 pobiera 0,5A
Bezpiecznik 24 pobiera 0,3A
dziwne jest to bo po wyciągnięciu wszystkich wychodzi 0,37 a po dodaniu tych co pobierają wychodzi 0,69A a na mierniku 0,63A
gdzie może pobierać te 0,37A (i może ktoś przewiduje gdzie są usterki z tych bezpieczników (dodam że zamek zamyka i otwiera wszystko bez problemu szyby działają też dobrze lampki mogę sprawdzić a pod zapalniczkę mam podpięte radio CB
A może tutaj pobiera te 0,37A (czy te bezpieczniki też sprawdzić ?

może ma ktoś schemat do tych przekaźników i bezpieczników?

Po wyciągnięciu wszystkich pokazywało 0,37A i wkładałem po kolei i okazało się że:
Bezpiecznik 12 pobiera 0,6A
Bezpiecznik 15 pobiera 0,18A
Bezpiecznik 23 pobiera 0,5A
Bezpiecznik 24 pobiera 0,3A

dziwne jest to bo po wyciągnięciu wszystkich wychodzi 0,37 a po dodaniu tych co pobierają wychodzi 0,69A a na mierniku 0,63A
gdzie może pobierać te 0,37A (i może ktoś przewiduje gdzie są usterki z tych bezpieczników (dodam że zamek zamyka i otwiera wszystko bez problemu szyby działają też dobrze lampki mogę sprawdzić a pod zapalniczkę mam podpięte radio CB
A może tutaj pobiera te 0,37A (czy te bezpieczniki też sprawdzić ?

może ma ktoś schemat do tych przekaźników i bezpieczników?