Witam
Mam problem z otwieraniem cetralnego zamka z pilota w peugeot 308SW.
Auto kupiłem i nie działa pilot... wymieniłem baterie (bo miała 0,4 V) ale pilot sie rozsynchronizował (chyba)..
Pilot "działa" tylko pod przyciskiem otwieranie klapy bagażnika, natomiast przycisk otwierania i ryglowania nie reaguje.
na dodatek otwieranie klampy bagażnika tylko zamyka auto wiec tez nie działa prawidłowo - nie można uz otworzyc zamka.
Zgodnie z instrukcja synchronizacji probowałem go ponowne zsynchronizowac ale po odczekaniu ok. 1 minuty działa jak wczesniej (na poczatku po synchronizacji wogole nie raguje - wiec chyba synchronizacja w aucie dziala? ale kluczyk swiruje... co to moze być koledzy?
wina kluczyka? kwarcu? modułu przy kierownicy?
Prosze o pomoc... szukałem po forach ale podobnego przypadku nie znalazlem
Mam problem z otwieraniem cetralnego zamka z pilota w peugeot 308SW.
Auto kupiłem i nie działa pilot... wymieniłem baterie (bo miała 0,4 V) ale pilot sie rozsynchronizował (chyba)..
Pilot "działa" tylko pod przyciskiem otwieranie klapy bagażnika, natomiast przycisk otwierania i ryglowania nie reaguje.
na dodatek otwieranie klampy bagażnika tylko zamyka auto wiec tez nie działa prawidłowo - nie można uz otworzyc zamka.
Zgodnie z instrukcja synchronizacji probowałem go ponowne zsynchronizowac ale po odczekaniu ok. 1 minuty działa jak wczesniej (na poczatku po synchronizacji wogole nie raguje - wiec chyba synchronizacja w aucie dziala? ale kluczyk swiruje... co to moze być koledzy?
wina kluczyka? kwarcu? modułu przy kierownicy?
Prosze o pomoc... szukałem po forach ale podobnego przypadku nie znalazlem
Moderated By CameR:Wydzielono z: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3368849.html
Reg. 3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.