Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Skoda fabia 2 - Kod Radia .

marekwodniak 21 Feb 2018 00:22 5484 4
    marekwodniak
    Level 17  
    Mam okazje kupić radio do Skody Fabii 2 . 2008 .Radio pochodzi z Fabii 2013.Sprzedający jest z mojej okolicy.Twierdzi że nie ma kodu bo nie było .Odpina wtyczkę za radiem i ono działa .Czy jest możliwe że radio jest bez kodu skoro go nie gubi po odpięciu zasilania.Radio Blues 5.
  • Helpful post
    LWD11
    Level 31  
    Witam.

U niego w aucie radio może nie żądać kodu po odpięciu zasilania. Bodaj że za sprawą funkcji komfort komputer pamięta radio które fabrycznie było montowane ( jak coś źle napisałem to prosze mnie poprawić ). Generalnie radio jest kodowane, gdy założyć je poza "swoim" autem na pewno poprosi o kod.
    marekwodniak
    Level 17  
    Trudno kupię inne z kodem bo dochodzi zapłata za kodowanie podobno 50 zł .Dziękuje.
    LWD11
    Level 31  
    Może się z nim dogadasz i opuści cene o koszt dekodacji.
    marekwodniak
    Level 17  
    Dzwoniłem do serwisu Skody facet powiedział że odkodowanie ok 200 zł .Szok Szukam innego sposobu gdzie by to zrobić bo to sie nie opłaca.Radio ma fajne model Blues 5 z 2013 roku .I chce tylko 150 zł.Jest jeszcze na alegro model Dance z kodem i radiem za 220 zł .I myslę o kunie tego tylko niektórzy piszą że nie zawsze może sie spasować z autem i mogą być problemy po przekładce .Niektórzy piszą że mieli jakieś problemy z odbiorem .