Chyba zapomnieliście co było w temacie i debatujecie miedzy sobą, spójrzcie na pierwszy post autora 

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereBUCKS wrote:wnoto napisał:
Ja też mam praktykę![]()
ale nie z kotłem 2-funkcyjnym, bo jak kojarzę to u siebie masz elektrykę, więc odmienne warunki.
wnoto napisał:
Ale ja mam przy prysznicu baterię termostatyczną i nie kręce kurkami.
Nie manipuluj faktami, bo przy przepływowym podgrzewaczu wody jak kocioł 2-funkcyjny bateria termostatyczna nie pomaga, aby jej zakup był sensowny.
Taka bateria ma sens, gdy mamy zasobnik na c.w.u. oferujący stabilną temperaturę c.w.u.
BUCKS wrote:Pierwotnie była wzmianka o zwłoce kilkusekundowej przy załączaniu c.w.u. w nowym kotle gazowym, co ma swoje konsekwencje o których pisałem. Ty to przerobiłeś na rzekome kilkusekundowe oczekiwania na ciepłą wodę w kranie, co jest manipulacją i nieprawdą.
sp5-4013 wrote:Używam 6 rok ECOCONDENS CRYSTAL II ......
Wada brak zasobnika na wodę i duże koszty wody po odkręceniu kranu woda leci startuje od 3//5sekund zanim się podgrzeje pół wiaderka zimnej wody ucieka.
BUCKS wrote:Zamontowanie zasobnika niweluje te wahania podnosząc komfort, więc Twoje 4 lub 3 sekundy z zasobnikiem zamiast 5 sekund bez zasobnika to wyssane z palca dane zupełnie nie związane z tematem.
wnoto wrote:a kolega tak to opisał ...
sp5-4013 wrote:
Używam 6 rok ECOCONDENS CRYSTAL II ......
Wada brak zasobnika na wodę i duże koszty wody po odkręceniu kranu woda leci startuje od 3//5sekund zanim się podgrzeje pół wiaderka zimnej wody ucieka.
To kto tu manipuluje ?
wnoto wrote:Podaj cytat w którym kolega pisze o wahaniach temperatury ....
sp5-4013 wrote:Wada brak zasobnika na wodę i duże koszty wody po odkręceniu kranu woda leci startuje od 3//5sekund zanim się podgrzeje pół wiaderka zimnej wody ucieka.Zatrzymanie /odkręcenie i ponowny cykl...następny jak wymienię będzie z zasobnikiem.