Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Seat Arosa 1,0 - nie chce odpalić seat arosa

Nieznajomy1234567 09 Mar 2018 18:22 3015 3
    Nieznajomy1234567
    Level 6  
    witam. Mam seata arose silnik 1.0 rok 1999. Rano jak wsiadłem do samochodu był mróz auto stało na dworzu i jak wsiadłem do niego i chciałem odpalić to odpalił i przejechałem pół kilometra i auto zgasło i wszystkie kontrolki na tablicy rozdzielczej sie zapaliły i dalej nie chciał odpalić.
    pojechałem do mechanika i zmienił mi alternator i nic to nie pomogło i mówi że nie podaje mi prądu na świece. Mechanik mi mówi że głowica poszła ale nie chce mi sie w to wierzyć i dlatego tu się pytam o co chodzi???

Moderated By CameR:

Reg. 3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

migmig85
    Level 26  
    Pompa paliwa działa po przekreceniu stacyjki?
    Jeśli nie to zajrzyj w przekaźniki i bezpieczniki ?
    pablo251
    Level 13  
    Nie no dobry mechanik trzeba to przyznać haha. aparat zapłonowy a w szczególe moduł aparatu na to obstawiam.Oczywiście po sprawdzeni bezpieczników i przewodów wn itp. Masz za to nowy alternator, naprawdę tylko pozazdrościć takiego fachmana