witam
wczoraj miało miejsce takie oto zdarzenie, otóż, wziąłem swoją narzeczoną na naukę jazdy
pojeździlismy sobie troszkę po parkingu, samochód zgasł dwa razy, odpaliła i jeździliśmy dalej. Gdy parkowała zaczęła hamować, nie wcisnęła sprzęgła i samochód ponownie zgasł. Po naciśnięciu "Start" samochód kręci lecz nie odpala. Tutaj moje pytanie: co mogło się stać?
dodam, że dwa lata temu miałem podobna sytuację, podczas jazdy gdy dojeżdżałem do ronda i zacząłem hamować samochód zgasł i już nie odpalił. Wtedy wyszło, że był to błąd czujnika pedału hamulca i odcina wtedy dopływ paliwa. Czy mogą być jeszcze inne przyczyny ??
z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
wczoraj miało miejsce takie oto zdarzenie, otóż, wziąłem swoją narzeczoną na naukę jazdy

dodam, że dwa lata temu miałem podobna sytuację, podczas jazdy gdy dojeżdżałem do ronda i zacząłem hamować samochód zgasł i już nie odpalił. Wtedy wyszło, że był to błąd czujnika pedału hamulca i odcina wtedy dopływ paliwa. Czy mogą być jeszcze inne przyczyny ??
z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Moderated By CameR:Reg. 3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.