Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Problemy z siecią lan - Nie pokazuje mi lanu

MALIKUT 16 Kwi 2018 19:00 180 10
  • #1 16 Kwi 2018 19:00
    MALIKUT
    Poziom 4  

    Witam mam problem z płytą główna asus h81m-e/m51ad/dp_mb po podłączeniu kabla lan nie zostaje wykryty
    Prosze o szybka odpowiedz
    Z góry przepraszam za błędy

    0 10
  • #2 16 Kwi 2018 19:07
    Kasek21
    Poziom 43  

    Co pokazuje Menadżer urządzeń?

    Co masz po wpisaniu ipconfig/all w wierszu polecenia (jako administrator).

    0
  • #7 16 Kwi 2018 20:42
    MALIKUT
    Poziom 4  

    Próbowałem zainstalować ale wyskakują różne błędy np.. plug the cable drive not found.. dodam ,że kabel jest podłączony.. prosze o pomoc

    0
  • #9 16 Kwi 2018 21:18
    MALIKUT
    Poziom 4  

    Weszłem na strone asus pobrałem sterowniki pod lan .. ja juz klikam zakoncz i wyskakuje error if deep sleep mode is enable please plug the cable the realtek network controller was not found

    0
  • #10 16 Kwi 2018 22:00
    DriverMSG
    Admin grupy komputery

    Najpierw zainstaluj brakujące sterowniki, bo inaczej nie uaktywnisz karty sieciowej.

    0
  • #11 17 Kwi 2018 17:26
    MALIKUT
    Poziom 4  

    Wysłałes link jak pobrac ale po wpisaniu sterownika w google nie wyskoczyło nic ... jakies reklamy i tyle

    Dodano po 3 [minuty]:

    Przepraszam ale jakbys mi to wytłumaczyl bo nie jesten dobry w komputerach

    Dodano po 1 [godziny] 29 [minuty]:

    Temat zakończony zainstalowałem windows 10 i jest git

    0