Witam jestem zainteresowany szkoleniem z alarmów satela w trójmieście lub okolicach trójmiasta. Od jakiego szkolenia zacząć jak będę decydował się na szkolenie u setela. Jestem osobą zaczynającą swoją przygodę z alarmami. Jakie szkolenia polecacie?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereRafq25 wrote:Powiedz, na jakiej podstawie i w imię jakiej idei mieliby się nią z Tobą dzielić?A w dodatku instalatorzy z okolicy są bucami którzy nie chcą się podzielić wiedzą.
Rafq25 wrote:czyli jak rozumiem masz z czego żyć, a ich robota to jest ich podstawowy chleb, więc trochę przyhamuj z tymi epitetami, OK?Niestety pracuje na codzień
Rafq25 wrote:A w dodatku instalatorzy z okolicy są bucami którzy nie chcą się podzielić wiedzą.
wexors wrote:Jest sporo osób na forum które mają ogromną wiedzę i chetnie sie nią dzielą
Rafq25 wrote:Ja pytałem o szkolenie a nie o to czy mam siadać sam do tego czy prosić kogoś o pomoc. Moim zdaniem komentarze tego typu są zbędne. Jestem w stanie zapłacić za szkolenie i proszę o rade.
Co do tego z chęcią usiadłbym do tego od razu w wolnej chwili. Ale niestety w tym roku nie mam szans na tego typu eksperymenty..
Jeśli chcę poznać i uczyć się na starej centrali C4 albo C5 nie pamiętam to instrukcja instalatora i co jeszcze potrzebuje? Potrzebowałbym na początek oznaczenia i co jest co.