Może współpracować z 4om kolumnami
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregbrzeszczot1990 wrote:A co ja pisałem?Może współpracować z 4om kolumnami
398216 Usunięty wrote:wzmacniacz ten (Ultrasound SV-5000) fabrycznie - przynajmniej tak wynika z opisów) może współpracować z kolumnami 4 omowymi.
volt1 wrote:Jeśli chodzi o LM3886, to mam na zbyciu gotowe płytki z solder maską i wlutowanymi wszystkimi elementami oprócz samych LM. Oczywiście stereo.
gbrzeszczot1990 wrote:Nie wiem czy Kolega aksakal zmieni zdanie, ale ja swojego nie.Czyli lepiej nie stosować kit-u avt? A co Kolega sądzi o rozwiązaniu z postu #27?
Moderated By trymer01:Ewentualne problemy wynikające z "wyciskania max. mocy" dotyczą tu każdego wzmacniacza, czy to na STK077, TDA7292 czy LM3886.
aksakal wrote:Jeśli autor tematu nie będzie zbyt zachwycał się wyciskaniem ze wzmacniacza maksymalnej mocy , to problemów z użyciem zasilacza od SV - 500 nie powstanie.
aksakal wrote:Może Kolega wreszcie mi odpowie : CO ZA RÓŻNICA czy w tym wzmacniaczu w końcówce będzie SV czy LM? W jakiś niby cudowny sposób zwiększy się obciążenie zasilacza w wypadku zamiany na LM?Jeśli autor tematu nie będzie zbyt zachwycał się wyciskaniem ze wzmacniacza maksymalnej mocy , to problemów z użyciem zasilacza od SV - 500 nie powstanie.
aksakal wrote:I pokaż mi chociażby 1 serwisowku modeli fachowego wzmacniacza w której moc transformatora mniej mocy RMS wzmacniacza
gbrzeszczot1990 wrote:A jeśli piszesz o tropie... może porównaj sygnały w drugim (sprawnym) kanale? Możliwe, że gdy znajdziesz znaczące różnice szukanie będzie prostsze.idąc tropem sygnału