Tak wgl to ta rozpiska wyzej nadal dziala
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therepsychol11 wrote:Ma ktos arkusz z dzisiejszego dnia?
psychol11 wrote:Dodano po 13 [minuty]:
Mam takie pytanie do was
Obliczenia w kolumnie cena jednostkowa z VATA w zl powinny wykonywac sie automatycznie oraz uwzglednic zwiekszenie cenny jednostki netto w zl o 23% podatku VAT.
To powinno wygladac tak:
cena jednastkowa *1,23 * 0.23?
psychol11 wrote:Dodano po 13 [minuty]:
Mam takie pytanie do was
Obliczenia w kolumnie cena jednostkowa z VATA w zl powinny wykonywac sie automatycznie oraz uwzglednic zwiekszenie cenny jednostki netto w zl o 23% podatku VAT.
To powinno wygladac tak:
psychol11 wrote:psychol11 wrote:Dodano po 13 [minuty]:
Mam takie pytanie do was
To powinno wygladac tak:
=cena jednastkowa *1,23
abek wrote:psychol11 wrote:psychol11 wrote:Dodano po 13 [minuty]:
Mam takie pytanie do was
To powinno wygladac tak:
=cena jednastkowa *1,23
czemu tak ?
damian28102000 wrote:1. Po co dajesz info że coś takiego istnieje?
2. Gdyby nie wiadomość to nadal by to tu wisiało ( od kogoś wyczytałem że ta informacja może nie być taka poufna jak się może wydawać)
3. Rok temu też były zdjęcia arkuszy i ten sam był na różne godziny
4. Wiadomo że uczeń, ale nie potrafi tego sql pilnować że lata po internecie (chyba zdobyłem to na Messengera lub discordzie).
Katonn wrote:Do zakończenia egzaminu treść zadania jest tajemnicą
jk_ns wrote:Treść zadania jest tajemnicą - tak gdzieś wyczytałem do czasu otwarcia arkusza. Potem to już nie jest żadna tajemnica.
matrix24680 wrote:Tak wgl to ta rozpiska wyzej nadal dziala
abek wrote:psychol11 wrote:Ma ktos arkusz z dzisiejszego dnia?
CKE
Gragreg78 wrote:Tak bardzo się przejmują ta rozpiską,że dzisiaj egzaminator z zewnątrz co był w mojej szkole na e12 mówił do ludzi którzy wchodzili o godzinie 16:00 "Słyszeliscie ze dzisiaj macie arkusz nr2?"
hehe xd