Witam !
Dziś lodówkę dostarczono - spojrzałem na agregat - szkoda, że nie spisałem co dokładnie na nim pisało - ale nic ze słowem Electrolux tam nie znalazłem
- niestety ...
Czy ładne - może i tak - np. mojej Mamie się podoba ... aczkolwiek niestety muszę stwierdzić, że jakoś wykonania jest nie więcej niż średnia - albo nawet niska ...
A co do dodatków - u nas nic takiego nie było ...
Upsss - dlaczego to ja przeczytałem dopiero teraz -
- na naszej lodówce jest właśnie taka dziwna naklejka - przed chwilą ją odkleiłem - rysy nie ma - ale jak się dokładnie przyjrzałem to jest ninimalne wgłębienie - jakieś 1 mm średnicy ...
A ogólnie - chyba lodówka nie działa jak powinna
- napisałem o tym post w dziale usterek - jakby ktoś chciał coś doradzić:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic585806.html
Pozdrawiam
ro7
mgruby wrote:(...)
Do ro7 sprawdź agregat jakiej jest firmy - w ostatnich latach ARDO zaczeło wkładać agregaty Elektroluxa - w tym nadzieja. Jak jest inny to za 4-5 lat rodzicom wytkniesz. (...)
Dziś lodówkę dostarczono - spojrzałem na agregat - szkoda, że nie spisałem co dokładnie na nim pisało - ale nic ze słowem Electrolux tam nie znalazłem

Do ro7 - Ale przynajmniej w środku wizualnie Ardo jest ładne i pamiętam że dawali jakieś dodatkowe pojemniczki i maselniczki - o ile sprzedawcy lub kierowcy nie przykleili sobie.
(...)
Czy ładne - może i tak - np. mojej Mamie się podoba ... aczkolwiek niestety muszę stwierdzić, że jakoś wykonania jest nie więcej niż średnia - albo nawet niska ...
A co do dodatków - u nas nic takiego nie było ...
A TAK DO WSZYSTKICH:
Zawsze oglądajcie sprzęt przy dostawcach i zwracajcie uwagę na dziwnie naklejone naklejki np. kody kreskowe lub różne klasy energetyczne np. po środku drzwi lub na boku w górnej części TAM SIĘ MOŻE CZAIĆ NIESPODZIANKA -wgniotek lub rysa!!!!!!!!! (...)
Upsss - dlaczego to ja przeczytałem dopiero teraz -

A ogólnie - chyba lodówka nie działa jak powinna

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic585806.html
Pozdrawiam
ro7