Kochani pytanie co wybrać. Nie jestem ekspertem w praniu.....
Co wybrać......
model WXLS 1441 PL
6 kg wirowanie bawełny max 1400; program wirowanie 1200. Elektroniczne sterowanie, elektroniczny wyświetlacz w j.polskim, program
prania: jedwabiu, wełny, kaszmiru, Aqua Sensor, Aqua Stop, opóźnienie
startu, klasa energetyczna A, klasa prania A, pojemność bębna 6 kg, cena 2900 zł
czy może WIQ 1833 E
Elektroniczne sterowanie, elektroniczny wyświetlacz w j.polskim, program
prania: jedwabiu, wełny, kaszmiru, max. prędkość wirowania 1800 obr./min, Aqua Sensor, Aqua Stop, opóźnienie startu, klasa energetyczna A, klasa prania A, pojemność bębna 6 kg,
cena 4300 zł
Chyba nie warto przepłacać dla tych paru gadżetów. I czy warto wogóle w
Siemensa ładowac kasę. Jak jest z awaryjnością i ceną częsci, dostępem do zamienników.
A moze wogóle wybrać ciut niższy model np.
WXLP 1242 PL - Elektroniczne sterowanie, wyświetlacz LCD, program Outdoor, program Mix, program "ręczne pranie wełny", max. prędkość wirowania 1200 obr./min, opóźnienie startu, Aqua Stop, pojemność bębna cena ok 2000 zł.
Siemens do końca 2005 daje 50% zniżki na czesci w pierwszym roku po gwarancji i 30 % w drugim roku po gwarancji.
Fachmani pomóżcie w wyborze bo ja już zwariowałem
Co wybrać......
model WXLS 1441 PL
6 kg wirowanie bawełny max 1400; program wirowanie 1200. Elektroniczne sterowanie, elektroniczny wyświetlacz w j.polskim, program
prania: jedwabiu, wełny, kaszmiru, Aqua Sensor, Aqua Stop, opóźnienie
startu, klasa energetyczna A, klasa prania A, pojemność bębna 6 kg, cena 2900 zł
czy może WIQ 1833 E
Elektroniczne sterowanie, elektroniczny wyświetlacz w j.polskim, program
prania: jedwabiu, wełny, kaszmiru, max. prędkość wirowania 1800 obr./min, Aqua Sensor, Aqua Stop, opóźnienie startu, klasa energetyczna A, klasa prania A, pojemność bębna 6 kg,
cena 4300 zł
Chyba nie warto przepłacać dla tych paru gadżetów. I czy warto wogóle w
Siemensa ładowac kasę. Jak jest z awaryjnością i ceną częsci, dostępem do zamienników.
A moze wogóle wybrać ciut niższy model np.
WXLP 1242 PL - Elektroniczne sterowanie, wyświetlacz LCD, program Outdoor, program Mix, program "ręczne pranie wełny", max. prędkość wirowania 1200 obr./min, opóźnienie startu, Aqua Stop, pojemność bębna cena ok 2000 zł.
Siemens do końca 2005 daje 50% zniżki na czesci w pierwszym roku po gwarancji i 30 % w drugim roku po gwarancji.
Fachmani pomóżcie w wyborze bo ja już zwariowałem