Temat był przerabiany w wątku:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3062082.html
Tamto urządzenie oddałem do serwisu.
Natomiast trafiła do mnie takie samo urządzenie z takim samym objawem i zacząłem analizować je dokładniej...
Próbowałem wrzucać na kartę raz jeszcze foldery DEFAULT i TATA3_5000 oraz resetować urządzenie licząc, że pojawi się jako dysk w komputerze.
Gdy tak resetowałem to w międzyczasie próbowałem różnych kombinacji z folderami - i w pewnym momencie po włożeniu zmodyfikowanej karty z różnymi kombinacjami folderów i po resecie - navi została wykryta przez komputer jako dysk....
Niestety po wykryciu w menedżerze urządzeń była widoczna jako urządzenie pamięci masowej USB z wykrzyknikiem.
Kolejne uruchomienie nie przyniosło skutku w postaci wykrycia przez komputer.
Domyśliłem się, że dane jednak są czytane z karty więc dokładniej przeanalizowałem plik startowy "app_startup".
Zaciekawił mnie wpis : [Storage Carddebug.ini].
Utworzyłem plik debug.ini na karcie iiiiiiiiiiii navi pokazała logo MIO i długo go nie przechodziła w biały ekran.
Znowu była widoczna jako dysk w menedżerze, ale znowu z wykrzyknikiem.
Czy mogę prosić o zawartość pliku DEBUG.INI z takiego urządzenia?
Być może po jego zmodyfikowaniu urządzenie uruchomi się...
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3062082.html
Tamto urządzenie oddałem do serwisu.
Natomiast trafiła do mnie takie samo urządzenie z takim samym objawem i zacząłem analizować je dokładniej...
Próbowałem wrzucać na kartę raz jeszcze foldery DEFAULT i TATA3_5000 oraz resetować urządzenie licząc, że pojawi się jako dysk w komputerze.
Gdy tak resetowałem to w międzyczasie próbowałem różnych kombinacji z folderami - i w pewnym momencie po włożeniu zmodyfikowanej karty z różnymi kombinacjami folderów i po resecie - navi została wykryta przez komputer jako dysk....
Niestety po wykryciu w menedżerze urządzeń była widoczna jako urządzenie pamięci masowej USB z wykrzyknikiem.
Kolejne uruchomienie nie przyniosło skutku w postaci wykrycia przez komputer.
Domyśliłem się, że dane jednak są czytane z karty więc dokładniej przeanalizowałem plik startowy "app_startup".
Zaciekawił mnie wpis : [Storage Carddebug.ini].
Utworzyłem plik debug.ini na karcie iiiiiiiiiiii navi pokazała logo MIO i długo go nie przechodziła w biały ekran.
Znowu była widoczna jako dysk w menedżerze, ale znowu z wykrzyknikiem.
Czy mogę prosić o zawartość pliku DEBUG.INI z takiego urządzenia?
Być może po jego zmodyfikowaniu urządzenie uruchomi się...