Pytanie moje, czy ta końcówka nie będzie za słaba czy głośniki zagraj dobrze na tym proszę o pomoc jestem początkujący z estrada.. I nie wiem czy ta końcówka się nie spali .Z góry dziękuje, nie wiem czy w dobry dział trafiłem .
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereMacRob23 wrote:To niby aż 25% ale weź pod uwagę, że przeciętny człowiek może rozróżnić dwukrotną zmianę mocy jako w ogóle zauważalną.jeśli było by koło 100 watt jak piszesz było by całkiem nieźle, ale 75 to już wypada słabo.
MacRob23 wrote:elmuz 2158
MacRob23 wrote:2X150 watt 4ohm
MacRob23 wrote:Elestra Beyma 2X150 8 ohm
MacRob23 wrote:nie wiem czy ta końcówka się nie spali
MacRob23 wrote:???głośnik były
MacRob23 wrote:Tak ustawiona, chce zaznaczyć że wcześniej głośnik były podłączone na dwa wzmacniacze każdy głośnik na jeden wzmacniacz barwa dziękuję była mocna przez dobicie dźwięku
loudness czysto bardzo grało i dynamicznie, ale są za słaba żeby grało to głośno i dla tego została zakupiona końcówka mocy.
Moderated By gulson:3.1.9. Nie ironizuj i nie bądź złośliwy w stosunku do drugiej strony dyskusji. Uszanuj odmienne zdanie oraz inne opinie na forum.
MacRob23 wrote:Więcej skromności Kolego... Nie podniecasz mnie w żadnym stopniu. Prosiłem, byś poprawił niechlujnie i niezrozumiale napisany post. Chcesz odpowiedzi w podobnym stylu?I nie musisz się od razu podniecać jeśli ci mój bełkot nie pasuje nie komentuj.