Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Elektroda.pl
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Octavia 1 Lift 1.6 75km - Zegary Analogowe Octavia Raz Chodzą Raz Nie

29 Jul 2018 12:43 3354 7
  • Level 6  
    Witam Wszystkich Mam problem ze Skodą Octavia 1.6 2000r Od Paru Tygodni Przestaly Mi Dzialac ze gary Analogowe Wyczytałem Na Forum Ze Trzeba Poprawic 3 Zimne Luty widoczne na Fotografi Po lutowaniu auto po odpaleniu Odrazu gasnie i nie działają Kierunkowskazy Co Pasowało By Sprawdzic Dziekuje za Pomoc
  • Helpful post
    Level 39  
    Jak zapala i odrazu gaśnie to sugeruje problem z immo, ale to nie tłumaczy braku kierunkowskazów. Awaryjnę są?
  • Level 6  
    auto normalnie odpalało i normalnie chodziło tylko po próbie poprawienia lutów auto odpali i odrazu zgasnie i nie działają kierunki wysyłam załacznik ze zdjeciem licznika
  • Helpful post
    Level 39  
    Te Twoje lutowanie to jakaś masakra. Czym Ty to lutowałeś?
  • Helpful post
    Level 32  
    piotrekwoj1 wrote:
    Te Twoje lutowanie to jakaś masakra. Czym Ty to lutowałeś?


    Gwoździem rozgrzanym na palniku :D

    A do twórcy tematu, masz problem z immo, coś źle zrobiłeś, skąd mamy wiedzieć co?
    Sprawdź wtyczkę od licznika.
  • Helpful post
    Moderator of Cars
    bodzio012 wrote:
    Gwoździem rozgrzanym na palniku
    Pogrzebaczem/kutownicą do rynien? Na zdjęciu widać od razu jeden skopany lut. A kto wie ile tego jest dalej.
  • Level 6  
    Winą Były zimne Luty w liczniku Dziekuje Wszystkim Za Pomoc:):):)