W czasie robienia dzisiaj zdjęć, aparat w pewnym momencie nie robił zdjęć, tylko się ustawiał ale nic nie robił. Gdy próbowałam nagrać to wyświetla się komunikat coś w stylu: nie można wykonać operacji, zdjęcia są zapisywane. Teraz już dokładnie nie sprawdzę ale na zdjęciach jest, całe czas migała lampa czerwona i ta rączka się wyświetlała z ostrzeżeniem,, na zdjęciu powinno widać, a zdjęć nie wyswietlało, chciałam zobaczyć zdjęcia jakie zrobiłam, ale czasem wgl się nie otwierało a czasem był napis: przetwarzanie. Czekałam ale nic się nie działo więcej. Później wyciągałam baterie, wymieniałam na inną, kartę sd wymieniłam, w ustawieniach chciałam zresetować tam system ale nie znalazłam tego w menu, chyba że coś przeoczyłam. Było tylko formatowanie karty. Nic to nie dalo. No i już na końcu włączyłam ponownie aparat i chciałam spróbować nagrać coś, gdy już naciskałam start nagrywania, to wywaliło błąd systemu i tyle. Teraz odczekalam, napisałam to wszystko i wtedy następnie włączyłam aparat, to no nie wiem, zdjęcia się normalnie robiły i zapisywały, wszystko działa poprawnie, tylko co mogło być przyczyną, tego nie wiem, mógłby ktoś pomóc? Jeszcze nie wiem, czy to mogłoby być to, cały czas na słońcu z nim pracuję. I aparat nie miał kontaktu z wodą, nie spadł, cały czas wisiał na szyi i robiłam nim zdjęcia cały dzień.