Dzień dobry
Zabieram się porządnie za rozwiązywanie zadań z elektroniki i elektrotechniki.
Więc moje pytanie jest takie
Pytanie 1.
Jak wykonać wykres wektorowy z różnych zadań z elektroniki i elektrotechniki.
Pytanie 2.
Jak nazywają się książki (tytuł, autor, wydawnictwo), które uczą od zera tworzenie wykresów wektorowych z obliczeń z elektrotechniki i elektroniki. Prosiłbym o podanie tytułów książek, wraz z autorem i wydawnictwem.
Pytanie 3.
Zapomniałem wszystko co się uczyłem w szkole średniej, jak i podstawowej, więc powtarzam całym materiał w domu, więc czy wykresy wektorowe z elektroniki i elektrotechniki uczą w jakiej szkole, podstawowej, gimnazjum, średnia, czy wyższa ?
Może inaczej z jakich materiałów z internetu, książek, video nauczyć się tworzeniem wykresów wektorowych od samego początku krok po kroku.
Dziękuje za odpowiedz
załączniki przykładowych wykresów wektorowych z elektrotechniki i elektroniki :
- 20180819_171434.jpg
- 20180819_171441.jpg
- 20180819_171504.jpg
Zabieram się porządnie za rozwiązywanie zadań z elektroniki i elektrotechniki.
Więc moje pytanie jest takie
Pytanie 1.
Jak wykonać wykres wektorowy z różnych zadań z elektroniki i elektrotechniki.
Pytanie 2.
Jak nazywają się książki (tytuł, autor, wydawnictwo), które uczą od zera tworzenie wykresów wektorowych z obliczeń z elektrotechniki i elektroniki. Prosiłbym o podanie tytułów książek, wraz z autorem i wydawnictwem.
Pytanie 3.
Zapomniałem wszystko co się uczyłem w szkole średniej, jak i podstawowej, więc powtarzam całym materiał w domu, więc czy wykresy wektorowe z elektroniki i elektrotechniki uczą w jakiej szkole, podstawowej, gimnazjum, średnia, czy wyższa ?
Może inaczej z jakich materiałów z internetu, książek, video nauczyć się tworzeniem wykresów wektorowych od samego początku krok po kroku.
Dziękuje za odpowiedz
załączniki przykładowych wykresów wektorowych z elektrotechniki i elektroniki :
- 20180819_171434.jpg
- 20180819_171441.jpg
- 20180819_171504.jpg