Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Dziwne dźwięki w słuchawkach - W słuchawkach w czasie oglądania filmików na YT

Edelner 20 Aug 2018 13:33 846 9
    Edelner
    Level 5  
    Kiedy oglądam jakiś filmik na YT, to w słuchawkach pojawiają się dziwne dźwięki, takie jakbym pierdzenie.Co ciekawe problem ustępuję gdy przełączam plan zasilania na maksymalną wydajność.
    Słuchawki to HyperX Cloud Stinger, raczej to nie ich wina, bo na telefonie dźwięk jest normalny.
    Zasilacz: Silentium PC Vero L2 Bronze 500 W.
    Karta dźwiękowa: wbudowana w płytę główną Gigabyte g31m-es2l.
    beatamycha
    Level 19  
    Podpinasz słuchawki na panelu przednim PC? Jeśli tak spróbuj podpiąć z tyłu.
    Edelner
    Level 5  
    beatamycha wrote:
    Podpinasz słuchawki na panelu przednim PC? Jeśli tak spróbuj podpiąć z tyłu.

Podpinam na przednim, po podpięciu z tyłu to samo.
    sosarek

Level 43  
    Zostaw plan zasilania na maksymalnej wydajości skoro to komputer stacjonarny.
    Edelner
    Level 5  
    @Odświeżam temat.
    sosarek

Level 43  
    miksiarz wrote:
    karta dźwiękowa w tej płycie jest bardzo słaba zalecam użycie na pci też mam ten problem i tylko to mi pomogło

W jakim celu skoro to komputer stacjonarny i nie rozumiem dlaczego Autor nie ustawi
    sosarek wrote:
    plan zasilania na maksymalnej wydajości
    miksiarz
    Level 14  
    sosarek wrote:
    miksiarz wrote:
    karta dźwiękowa w tej płycie jest bardzo słaba zalecam użycie na pci też mam ten problem i tylko to mi pomogło

W jakim celu skoro to komputer stacjonarny i nie rozumiem dlaczego Autor nie ustawi
    sosarek wrote:
    plan zasilania na maksymalnej wydajości

Bo wiem to z autopsji, sam na komputerze z dokładnie taką płytą piszę.
    sosarek

Level 43  
    miksiarz wrote:
    bo wiem to z autopsji sam na komputerze z dokładnie z tą płytą pisze

Wyobraź sobie że miałem tą płytę z E5200 kilka dobre lat, składałem na niej komputery znajomym swego czasu i problemów nigdy nie było.
    miksiarz
    Level 14  
    sosarek wrote:
    miksiarz wrote:
    bo wiem to z autopsji sam na komputerze z dokładnie z tą płytą pisze

Wyobraź sobie że miałem tą płytę z E5200 kilka dobre lat, składałem na niej komputery znajomym swego czasu i problemów nigdy nie było.

Przez moje ręce przeszło dużo płyt Gigabyte g31 p31 p35 i wiele g4x i p4x i akurat ta w g31 jest najgorsza jeśli chodzi o zintegrowaną kartę dźwiękową.