Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Toyota corolla verso 2002r - Niedziałający centralny

JaNad 22 Aug 2018 21:09 2097 3
    JaNad
    Level 2  
    Witam, mam duży problem, jakiś czas temu zupełnie padł mi zamek centralny w mojej toyocie, nie działa ani z pilota, ani z guzika w drzwiach ani z kluczyka od strpny kierowcy, każde drzwi trzeba otwierać i zamykać oddzielnie od środka, nie reaguje nawet lampka podsufitowa przy otwieraniu drzwi. Na dodatek musiałem odłączyć syrenke bo wyła za kazdym razem kiedy otwierałem drzwi, tak jakby sie alarm uzbroił ostatni raz i juz nie rozbroił. Czy wiecie co może być z tym zamkiem, pomóżcie bo juz mnie szlak trafia z otwieraniem każdych drzwi z osobna...😛
    Marek merc
    Level 11  
    Sprawdź bezpiecznik jak sprawny to moduł centralnego szukaj go w drzwiach kierowcy lub pod deską rozdzielczą
    JaNad
    Level 2  
    Bezpiecznik sprawdzilem od razu w pierwszej kolejności i próbuje wlasnie namierzyc ten modul sterowania tylko za bardzo mi to nie wychodzi, znalazlem modul od alarmu, od immobilajzera a tego nie moge
    😛
    Marek merc
    Level 11  
    Spróbuj szukać modułu pod fotelem kierowcy zazwyczaj znajduję się pod deską rozdzielczą od strony kierowcy. Sprawdziłeś baterię w pilocie.