Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

[Rozwiązano] Lenovo Legion Y520 - Błąd

Arczi1111 30 Sie 2018 20:59 111 5
  • #1 30 Sie 2018 20:59
    Arczi1111
    Poziom 4  

    Witam, od jakiegoś czasu gdy włączam Lenovo dzieje coś dziwnego... po pierwsze czasem gdy jest wyłączony i przyciskam start to odpala się i nagle gaśnie tak jest czasami ale nie zawsze. Wtedy muszę kliknąć drugi raz i wtedy jest ok później natomiast jest już pulpit uruchamiają się usługi itp i pojawia się jakiś komunikat ( zdj macie niżej ) . I ten błąd zawsze po uruchomieniu się pojawia na początku. Proszę Was o o pomoc
    [url=https://obrazki.elektroda.pl/6272536100_1535655481.jpg]

    0 5
  • Pomocny post
    #4 30 Sie 2018 21:08
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Masz zainfekowany system.

    Uzyj AdwCleaner, opcja Scan/Szukaj i Clean/Usun: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

    Zamiesc w zalaczniku logi ze skanowania z FRST (Frst.txt oraz Addition.txt):
    http://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

    Zrob pelny skan przy pomocy Mbam i usun to co wykryje:
    http://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/

    0
  • #5 30 Sie 2018 21:22
    Arczi1111
    Poziom 4  

    Okej. Aktualnie nie ma mnie w domu ale zrobię to jak wrócę z pracy do domu to coś przed 17 i dam znać. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam

    0
  • #6 06 Gru 2018 20:44
    Arczi1111
    Poziom 4  

    Pomogło wyczyszczenie komputera

    0