Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki sprzęt lepszy - Testery

konrad2k9 31 Aug 2018 16:25 1845 6
Texa Poland
    konrad2k9
    Level 12  
    Witam,
    Udało mi się dostać trochę gotówki( 23tyś) na sprzęt diagnostyczny( coś tam jeszcze się dołoży). Sprzętu na rynku jest od groma ale i i podróbek jeszcze więcej. Trochę urządzeń mam i nie chciałbym kupić dwa razy tego samego... posiadam trochę własnego min: Kts, vcds, digiprog(chinol), vas, opcom, martech do radii i nawigacji, M-Vci toyota(chinol), SuperVag K+Can, VCM II do forda, Lexia , program immobypass głównie do immo ale i nie tyllko. No i programator Vellon Auto300. Chciałbym rozszerzyć trochę w kierunku napraw sensorów airbag i programowania kluczyków. Ori testery są bardzo drogie i wiadomo ,że jeden sprzęt wszystkiego nie zrobi. Co mnie interesuje...
    Launch X-431 Pad 2 ( nanjabrdziej mnie interesuje) ( ori)
    1.AUTEL MaxiDAS DS808
    2.FOXWELL GT80 mini
    3.KEY MASTER DP PLUS
    4.OBDSTAR X300 DP Plus
    5. XTOOL PS80
    6. Upa prog do motoroli+ pluginy
    67 Neo8 ewentualnie inny kalkulator

Głównie chodzi mi o opinie testerów 1-5 są bardzo podobne jeżeli chodzi o funkcje a cena różni się kolosalnie a i tak jest to chinol i ciekaw jest działania... Może ktoś posiada urządzenie wyżej wymienione i wypowie się na ten temat ewentualnie doradzi coś innego lepszego.
  • Texa Poland
  • Texa Poland
    konrad2k9
    Level 12  
    A co polecasz do Motoroli zamiast UPA ?
    konrad2k9
    Level 12  
    A co na temat np Carproga w wersji ori?
    till122
    Level 9  
    Witam. Też sie przymierzam to kupna testera Foxwel Gt 80 albo autel DS 808, kupiłeś może?