Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Brak połączenia wifi na laptopie

Eeeeew 15 Wrz 2018 21:46 747 35
  • #31 15 Wrz 2018 21:46
    Eeeeew
    Poziom 3  

    PITERRR napisał:
    Jak masz połączenie Wi-Fi to sprawdź prędkość łącza na laptopie. http://www.speedtest.net/pl i pokaż screen.

    Wyszło tak: Ping 46 - pobieranie 21.44 - przesyłanie 10.01

  • #33 15 Wrz 2018 21:59
    Eeeeew
    Poziom 3  

    PITERRR napisał:
    Trochę co to wolne jak na LTE chyba ze masz przydzielony jakiś transfer przez operatora?

    Jak wcześniej mówiłem jestem ciemny w tym ale bardzo mi zależy aby ten problem rozwiązać. Nie rozumiem tego co się dzieję :/ na telefonie wszystko okej a jak tylko włączę laptop to muszę od razu restartować router - bo jakby nie to..to cały czas byłoby bez internetu - nawet resetowanie sieci w ustawieniach nie pomaga :/

    Dodano po 1 [minuty]:

    PITERRR napisał:
    Trochę co to wolne jak na LTE chyba ze masz przydzielony jakiś transfer przez operatora?

    nie mam przydzielony

  • #36 16 Wrz 2018 12:04
    PITERRR
    Poziom 43  

    Słucham pisz wyraźniej bo nie rozumiem wyłączysz laptopa to jest wyłączony to jak na wyłączonym masz mieć Internet bo nie rozumiem? A co do resetu to proste instrukcje ci podałem jak po resecie skonfigurować router. A jak się boisz wezwij kogoś Z techników z T-Mobile i ci sami zresetują router i skoczą się twoje problemy z połączeniem laptopa z Internetem.