Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Mercedes atego 1828 rok 2003 sprzęgło

anwis25 16 Sep 2018 18:26 984 4
    anwis25
    Level 2  
    Jak w temacie problem ze sprzęgłem raz się ślizga za chwilę ciągnie normalnie na skrzyni jest odpowietrznik jak się ślizga to na odpowietrzniku jest powietrze sprzęgło pół roku temu wymieniane wraz z wysprzęglikiem pompka przy pedale jest nowa biegi wchodzą normalnie i sprzęgło też bierze normalnie jest jeszcze coś w ramie tą jak gdyby wspomaganie sprzęgła hydraulicznego jest to sterowane powietrzem
    anwis25
    Level 2  
    Sprzęgło i wysprzęglik nowe wymieniane dobre pół roku temu wszystko było ok do teraz samochód się ślizgał na sprzęgle ale nie zawsze zrobiłem 300 km było ok następnie przez około 50 km się ślizgało aby przez następne 50 km znowu było ok teraz wymieniłem pompke przy pedale sprzęgła ale to nic nie pomogło w momencie jak się ślizga na puszczonym pedale sprzęgła na odpowietrzniku na skrzyni jest ciśnienie tak jak by był wyciśnięty pedał sprzęgła ale tylko w momencie jak się ślizga wygląda tak jak by nieraz płyn się nie cofał do wymiany pozostała mi tylko pompka wspomagająca powietrzna co jest w ramie

Dodano po 4 [minuty]:

Sprzęgło i wysprzęglik oczywiście nowe oryginał nie zaden chińczyk
    Anonymous
    Level 1  
    prezestk
    Level 11  
    @anwis25 witam mam taki sam problem, rozwiązaniem była wymiana wspomagania sprzęgła?