Witam was serdecznie. Szukam pralki, ktora przede wszystkim bedzie cicha i nie bedzie mocno "wibrowala" podczas prania. Chodzi o to, ze mam dosc malo miejsca na pralke w lazience i nie chcialbym aby mi ona gdzies - zartobliwie mowiac - odleciala. Nie wiem jak wyglada kwestia tych nowych pralek, ale wiem ze niektore stare potrafia sie przemieszczac podczas prania a nawet przewrocic. Moja lazienka jak wspomnialem jest dosc ciasna i wyglada to tak:
[/url]
Moje wymagania co do pralki:
- budzet: do 1500zl
- cicha, aby sie nie ruszala zbytnio podczas prania
- w miare trwala, tzn. aby po roku czy dwoch latach nie wyszla awaria
- w miare pakowna - najlepiej beben do 7-8kg, robie bardzo duzo prania (uprawiam sporty itd.)
- oszczedna
Nie wiem jakie bajery maja te nowe pralki ale zalezy mi na tym aby po prostu dobrze prala i splukiwala proszek/zel. Zazwyczaj piore zwyklym programem na 400 obrotow aby mi sie nie gniotly rzeczy takze wielkich wymagan co do programow i bajerow nie mam.
Czy mozecie mi cos polecic? Totalnie sie nie znam na AGd. Z gory dzieki.
![[szukam] Cicha i pojemna pralka do 1500zl [szukam] Cicha i pojemna pralka do 1500zl](https://obrazki.elektroda.pl/6049817400_1538071429_thumb.jpg)
Moje wymagania co do pralki:
- budzet: do 1500zl
- cicha, aby sie nie ruszala zbytnio podczas prania
- w miare trwala, tzn. aby po roku czy dwoch latach nie wyszla awaria
- w miare pakowna - najlepiej beben do 7-8kg, robie bardzo duzo prania (uprawiam sporty itd.)
- oszczedna
Nie wiem jakie bajery maja te nowe pralki ale zalezy mi na tym aby po prostu dobrze prala i splukiwala proszek/zel. Zazwyczaj piore zwyklym programem na 400 obrotow aby mi sie nie gniotly rzeczy takze wielkich wymagan co do programow i bajerow nie mam.
Czy mozecie mi cos polecic? Totalnie sie nie znam na AGd. Z gory dzieki.