Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Huawei p10 lite - Zawieszony telefon - hard reset nie pomaga...

Whicik 04 Oct 2018 15:33 4899 5
    Whicik
    Level 2  
    *Jeżeli temat był już poruszany to prosiłbym o link, gdyż sam doszukać się nie mogłem.*
    Witam, mam problem z telefonem Huawei p10 lite. Mianowicie telefon zawiesił się dziś rano, co jakiś czas się odwieszał, i po chwili znów zawieszał, i tak w kółko... Udało mi się zrobić screena jak to wygląda z poziomu ekranu: Huawei p10 lite - Zawieszony telefon - hard reset nie pomaga...
    Zrobiłem hard reset niestety problem występuje nadal. Dodaj jeszcze, że telefon co jakiś czas sam z siebie włącza ekran i po chwili przechodzi znów w ten tryb ze zdjęcia. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić by to działało, proszę o szybką pomoc!
    Whicik
    Level 2  
    Telefon normalnie użytkowany, wiadomo kiedyś tam upadł, ale działał zawsze. Dopiero dziś mu coś odwaliło, tak chyba będę musiał zrobić, tylko nie mam paragonu zapodział się gdzieś... Przyjmą go?
    bagietomajster
    Level 13  
    Jeżeli telefon nie jest uszkodzony mechanicznie (np. zbity) lub nie był po zalaniu to gdybyś miał paragon to na gwarancji by to zrobili. Jeśli nie masz paragonu to idź do jakiegoś serwisu w okolicy który ma dobre opinie i tam Ci powinni pomóc. A tak swoją drogą przyciski boczne nie są wgniecione?
    Whicik
    Level 2  
    Nie, nie są wgniecione, telefon wygląda praktycznie jak nowy!
    Whicik
    Level 2  
    Temat do zamknięcia, telefon posiadał zepsuty wyświetlacz i procesor. Poszedł za 50zł XD
    Następny telefon do zepsucia - Iphone 7 xD