Witam mam problem z pendrive. Kupiony niedawno działał bardzo dobrze, wczoraj też działał, dziś chcę go uruchomić i już nie działa. Wczoraj wgrałem na niego pliki o pojemności o. 92 GB (głównie filmy i gry), a dziś nie działa i nie wiem gdzie leży problem. Testowałem go na 2 komputerach i nigdzie go nie wykrywa (nawet w cmd, ani w zarządzaniu dyskami, nawet w BIOS go nie ma jakby go w ogóle nie było). Oba te komputery są na win 10.
Pendrive nie ma widocznych spalenizn. Nie będę podawał specyfikacji obu komputerów bo wydaje mi się to nie potrzebne. Nazwa pendrive to adata UV150 o pojemności 128 GB.
Bardzo bym prosił o szybką pomoc bo pendrive jest mi potrzebny. Pliki które były na pendrive nie muszę odzyskać, bo nie były one ważne, zależy mi na tym aby działał.
Pendrive nie ma widocznych spalenizn. Nie będę podawał specyfikacji obu komputerów bo wydaje mi się to nie potrzebne. Nazwa pendrive to adata UV150 o pojemności 128 GB.
Bardzo bym prosił o szybką pomoc bo pendrive jest mi potrzebny. Pliki które były na pendrive nie muszę odzyskać, bo nie były one ważne, zależy mi na tym aby działał.