Witam, zastanawiam się nad kupnem bruzdownicy, mam niemały problem z wyborem. Otóż spodobała mi się linia Millwaukee ale niestety nie na moją kieszeń, bruzdownica wcs45, niby jest na alledrogo używana ale to najprawdopodobniej śmieć, spawana w kilku miejscach i to krzywo, wygląda na zajechaną, wirnik w niewiadomym stanie i jeszcze przestali go produkować. Tak więc szukałem coś w tym stylu i znalazłem dwa takie urządzenia Fairline wc 1800 i powerplus POWX0650, cena przystępna tylko jak z trwałością? szukałem części do tych bruzdownic i nic nie znalazłem a przede wszystkim zależy na najważniejszej części wirniku. Po intensywnych wyszukiwaniach natrafiłem na stronę https://www.alibaba.com/product-detail/150mm-...2700.7724857.normalList.10.43e46df7kDs4TU&s=p identyczny sprzęt ale wirnika nie znalazłem. Przynajmniej teraz wiem jaką ma prawdziwą moc elektronarzędzie 1700W. Zastanawiam się też nad graphite ale to dawny topex, co mnie nie przekonuje jakość do ceny, topex dosłownie rozlatywał się po dotknięciu... Czy ktoś już testował ten sprzęt? Czy warto kupić czy raczej coś innego? może jednak zbierać do tego boscha?, marka bosch stała się według mnie taką marką marketową i narzędzia robią raczej jak dla mnie już przereklamowane...