Witam. Niedawno kupiłem wózek elektryczny firmy BT (toyota) OSE 250 rok 2009 do ładowania samochodów na hali. Paleciak działa w 100% ale mam problem z akumulatorem trakcyjnym szybko spada poziom naładowania na wskaźniku urządzenia. Akumulator posiada pływaki do wskazywania poziomu płynu w poszczególnych ogniwach baterii i po naładowaniu oczka są podniesione. Używam orginalnego prostownika do tego urządzenia. Chciałbym uzupełnić elektrolit ale nie wiem jakie parametry zachować gęstości, a może ktoś ma większe pojęcie jak taką baterie zregenerować.
Dodam ze np po 24 godzinach pod ładowarka ma 100% i szybko spada do 40 i trzyma. po 12 godzinnej przerwie ma po pełnym naładowaniu startuje z poziomu 30% i utrzymuje tę wartość podczas 2-3 godzin pracy.
Proszę o pomoc instrukcje jak takie cudo zregenerować uzupełnić elektrolit może wymienić go aby służył jak najdłużej
Dodam ze np po 24 godzinach pod ładowarka ma 100% i szybko spada do 40 i trzyma. po 12 godzinnej przerwie ma po pełnym naładowaniu startuje z poziomu 30% i utrzymuje tę wartość podczas 2-3 godzin pracy.
Proszę o pomoc instrukcje jak takie cudo zregenerować uzupełnić elektrolit może wymienić go aby służył jak najdłużej