Sprzętu na rynku jest tyle, że człowiek który nie zna się nie poradzi sobie z wyborem.
Mój budżet to przedział 400-600zł z możliwością naciągnięcia max. do 1000zł.
Wolała bym jednak by to była kwota nieprzekraczająca 650-700zł.
Wybór padł przede wszystkim na Huawei. Miałam już kilka smartfonów z tej firmy i byłam naprawdę zadowolona. Ostatnio rozglądam się za jakimś "Honorem".
Nie wiem jednak co będzie lepsze, smartfon czy tablet i tu mam dylemat.
Sprzętu potrzebuję do:
- wirtualny faks (z krajowym numerem stacjonarnym)
- przeglądarka WWW
- telefonowanie z sieci GSM
- praca z dokumentami pdf (wysyłanie, odbieranie)
- faksMail; p2m
Zależy mi na bardzo długiej żywotności baterii w LTE i możliwości wykonywania od 6 do 12h połączeń głosowych (z VOICE nagrywaniem) bez dostępu do gniazdka. Pewnie jakieś powerbanki ale to z czasem ....
Moim głównym kryterium w wyborze jest ekran. Nie ukrywam że chcę by to było coś z FulHD+ czyli więcej jak FullHD. Musi mieć też możliwość podłączenia słuchawek z mikrofonem.
Naprawdę nie wiem co wybrać. Doradzicie coś?
Kiano, Larki, Wiki, Manty, Modecomy i podobne kategorycznie wykluczone.
No i musi być to nowy sprzęt z marketów Mediaexpert, EuroAGD, Mediamarkt i podobnych. Allegro wykluczone.
Mój budżet to przedział 400-600zł z możliwością naciągnięcia max. do 1000zł.
Wolała bym jednak by to była kwota nieprzekraczająca 650-700zł.
Wybór padł przede wszystkim na Huawei. Miałam już kilka smartfonów z tej firmy i byłam naprawdę zadowolona. Ostatnio rozglądam się za jakimś "Honorem".
Nie wiem jednak co będzie lepsze, smartfon czy tablet i tu mam dylemat.
Sprzętu potrzebuję do:
- wirtualny faks (z krajowym numerem stacjonarnym)
- przeglądarka WWW
- telefonowanie z sieci GSM
- praca z dokumentami pdf (wysyłanie, odbieranie)
- faksMail; p2m
Zależy mi na bardzo długiej żywotności baterii w LTE i możliwości wykonywania od 6 do 12h połączeń głosowych (z VOICE nagrywaniem) bez dostępu do gniazdka. Pewnie jakieś powerbanki ale to z czasem ....
Moim głównym kryterium w wyborze jest ekran. Nie ukrywam że chcę by to było coś z FulHD+ czyli więcej jak FullHD. Musi mieć też możliwość podłączenia słuchawek z mikrofonem.
Naprawdę nie wiem co wybrać. Doradzicie coś?
Kiano, Larki, Wiki, Manty, Modecomy i podobne kategorycznie wykluczone.
No i musi być to nowy sprzęt z marketów Mediaexpert, EuroAGD, Mediamarkt i podobnych. Allegro wykluczone.