Płyta Teka GKST60 DZB PROFI coraz częściej się przegrzewa i wyłączają się pola. Wyskakuje na przegrzanych polach migający błąd E2. Przeważnie 2 przednie, ale i kilkakrotnie wyłączyły się wszystkie. Po wystudzeniu ponownie działają. Zaczęło się to już jakiś czas temu, ale problem narasta tzn. coraz szybciej dochodzi do przegrzania... Czasami nawet nie idzie już ugotować ziemniaków - gdzie czas gotowania jest w miarę krótki, a o ugotowaniu obiadu na 4 polach na raz, nie ma nawet mowy.
Z racji tego, że ostatnio padają mi sprzęty jak muchy, nie mam szans w chwili obecnej kupić nowej płyty, a zbliżają się święta - są jakieś szanse naprawy? Szukałem "czujnika przegrzania"- jednak takiej części nie znalazłem. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.
Z racji tego, że ostatnio padają mi sprzęty jak muchy, nie mam szans w chwili obecnej kupić nowej płyty, a zbliżają się święta - są jakieś szanse naprawy? Szukałem "czujnika przegrzania"- jednak takiej części nie znalazłem. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.