Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Skaner dla taksowkarza Warszawa

logopedw 11 Dec 2018 18:58 852 2
    logopedw
    Level 2  
    Witam wszystkich bardzo serdecznie to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość jak w temacie jestem taksówkarze w stolicy Polski i zastanawiałem się nad tym czy mógł podsłuchiwać wszystko co dzieje się na terenie miasta inne korporacje Taxi , ochroniarzy w klubach warszawskich policję pociągi lotniska budżet mój to okoLo 2 tys płn. Czy skaner przeszukujący częstotliwości radiowo cyfrowe czy tylko radiowe czy potrzebnymi jest skaner częstotliwości te tra i czy w ogóle jest sens czy te transmisje nie będą za bardzo kodowane. Myślę oczywiście o ręczne Aku bo tylko taki ma sens mojej pracy . Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
    Jap
    Level 29  
    Chyba chwilowo z Tetrą nie powalczysz... Po to wprowadzili kodowanie, żeby nikt ich nie podsłuchał. Przypuszczam, że sporo pozostałych służb może jeszcze działać w Warszawie w analogu. Polecałbym coś do mobila i zewnętrzną antenę - np UBC800XLT ale jak upierasz się przy handy to dość ciekawie się zapowiada UBCD 3600 XLT ale niestety osobiście go nie posiadam i z drugiego końca Polski nie za bardzo się orientuję, jakie systemy cyfrowe pracują w Wwie.
    Jeśli zadowolisz się analogiem to nie ma co szaleć i spróbować UBC 125 XLT - jest tam przydatna funkcja (jak i w poprzednio wymienionych) close call. Jak będziesz dostatecznie blisko stacji nadawczej to UBC sam szybko znajdzie jej częstotliwość.
    logopedw
    Level 2  
    Dziękuje za informacje. Teraz poczytam sobie trochę o tych sprzętach jeszcze raz bardzo dziękuję