Witam, ostatnio plan kupna TV i konsoli nie doszedł do skutku ze względu na budżet.
Więc idąc na ustępstwa, proszę o pomoc tym razem o złożenie/polecenie komputera/laptopa w okolicach 1000zł
W Domu nie posiadam ani monitora ani TV, więc trzeba liczyć wszystko
1. Laptop/komputer będzie wykorzystywany głównie do gier, filmów i internetu
2. OC mi nie straszne więc taki zestaw również mile widziany
3. Pozostałości ze starego PC to mysz i klawiatura oraz słuchawki (glosników nie wliczam)
4. Dysk twardy najlepiej SSD około 250GB ostatnio potaniały więc może akurat
5. Budżet to 1000zł rozdzielczość monitora nie gra roli może być nawet 4:3 ale chciałbym chociaż te 19 cali
Jeśli chodzi o składaka, na chwile obecną można sporo zaoszczędzić na grafice, wsadzić tam coś co pozwoli grać w CS:GO na low w 1280x1024
za jakieś 2 miesiące chciałbym tam wrzucić GTXa 1060 lub coś innego ale to jeszcze dopytam tutaj
głównie szukuje sprzęt na Forze Horizon 4 i Metro Exodus
z własnych propozycji znalazłem takiego laptopa: https://allegro.pl/asus-r510jx-i5-4200h-4gb-1tb-gtx950-4gb-15-6-i7720672327.html
Więc idąc na ustępstwa, proszę o pomoc tym razem o złożenie/polecenie komputera/laptopa w okolicach 1000zł
W Domu nie posiadam ani monitora ani TV, więc trzeba liczyć wszystko
1. Laptop/komputer będzie wykorzystywany głównie do gier, filmów i internetu
2. OC mi nie straszne więc taki zestaw również mile widziany
3. Pozostałości ze starego PC to mysz i klawiatura oraz słuchawki (glosników nie wliczam)
4. Dysk twardy najlepiej SSD około 250GB ostatnio potaniały więc może akurat

5. Budżet to 1000zł rozdzielczość monitora nie gra roli może być nawet 4:3 ale chciałbym chociaż te 19 cali
Jeśli chodzi o składaka, na chwile obecną można sporo zaoszczędzić na grafice, wsadzić tam coś co pozwoli grać w CS:GO na low w 1280x1024
za jakieś 2 miesiące chciałbym tam wrzucić GTXa 1060 lub coś innego ale to jeszcze dopytam tutaj

z własnych propozycji znalazłem takiego laptopa: https://allegro.pl/asus-r510jx-i5-4200h-4gb-1tb-gtx950-4gb-15-6-i7720672327.html