Witam, mam problem z myszką. Zacina się przy szybkich ruchach. Dzieje się tak tylko w cs'ie. Próbowałem poprzepinać do innych slotów USB i wyłączyć akcelerację ale to nic nie daje. Myszka jest od genesis (krypton 110)
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereprocsa wrote:Sprawdź jakie wartości Ci pokazuje mysz na TEJ stronie, oraz czy też się zacina ? Jak się zatnie to co następnie ? Rozłączasz ją czy co ? Jaki system operacyjny ? podaj więcej danych.
Xerix8 wrote:
Do 128hz, nie zacina się. Bardziej precyzyjnie, myszka przy szybkich ruchach staje w miejscu a przy wolniejszych działa normalnie. Win 7, 8 RAMu. karta graficzna Geforce GTX 1050 Ti
BC109B wrote:Upewniałeś; się, że kabel nie jest uszkodzony? Z inną myszą robiłeś próby?
procsa wrote:Xerix8 wrote:
Do 128hz, nie zacina się. Bardziej precyzyjnie, myszka przy szybkich ruchach staje w miejscu a przy wolniejszych działa normalnie. Win 7, 8 RAMu. karta graficzna Geforce GTX 1050 Ti
Ale staje w miejscu i co następnie robisz ? Mam rozumieć, że grafika dalej wyświetla obraz tylko Ty nie możesz poruszać postacią? A klawiatura działa, poruszać się idzie ?