Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

[Rozwiązano] Blad 005C iveco daily2.8 146 km 2005rok

Maniek32390046 03 Sty 2019 12:25 258 4
  • #1 03 Sty 2019 12:25
    Maniek32390046
    Poziom 4  

    Witam przeszukalem caly internet i obdzwonilem serwisy ktore nic nie pomogly. Mianowicie po podlaczeniu komputera ecu wyskakuje blad 005C bez opisu napisane jest blad nie znany. Auto dziala prawidlowo lecz czasem w trasie pojawia sie kontrolka od wtrysku i auto wchodzi w tryb awartjny na pare sekund pozniej gasnie i znowu jedzie normalnie dalej. Ma moze ktos informacje od czego jest ten blad? Bo juz sam nie wiem za co sie zabrac i gdzie szukac przyczyny.

    0 4
  • #2 03 Sty 2019 16:49
    ogarniamSAM
    Poziom 7  

    A jakim sprzętem diagnozowaleś? Wrżuć fotkę błędu.

    0
  • #3 03 Sty 2019 17:19
    Maniek32390046
    Poziom 4  

    Delphi ds150e i jeszcze jednym jakims takim co wyglądal jak tablet z guzikami nie wiem [img-0] jak sie nazywal na jednym i drugim to samo.

    0
  • #4 03 Sty 2019 18:57
    ogarniamSAM
    Poziom 7  

    Taki blad znalazłem P005 Sterowanie zaworu odcinającego paliwa "A"
    Obwód / otwarty

    0
  • #5 29 Mar 2019 14:31
    Maniek32390046
    Poziom 4  

    Witam. Dawno nie pisałem ale widzę że są zainteresowani wiedz odpowiem jak to piszecie dla (Potomnych) u mnie błąd znikną gdy wymieniłem filterek paliwowy na ramie (miedzy bakiem a pompa wstępna) , filtr paliwa i regulator Ciśnienia na pompie CR (drogie to ustrojstwo) ale pomogło. Pozdawiam.

    0