Ja już dwa programatory tak zjarałem. Do dzisiaj nie wiem co było przyczyną.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereRafal_777 wrote:No to przerób go sobie na CMSIS-DAP debugger. Instrukcję (a nawet kod) masz w moim temacie: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3541911.htmlTak.
arturt134 wrote:Co? To są jakieś bzdury. Jak umieszczę dane tuż po wektorach a program na końcu FLASH to co?Jasne, że można trzymać dane we flashu. Sam tak nawet robię. Ale o wiele lepiej jest trzymać dane w górnej połowie flasha. W dolnej masz wektory przerwań.... Co prawda można je przenieść do RAM-u, ale to dodatkowa operacja. Więc po co komplikować sobie życie.
Rafal_777 wrote:I do sieci trzeba było iść .... A wystarczy ...Nie naginajmy tego stwierdzenia "trzeba czasem pomyśleć", bo działa ono w obydwie strony...
Rafal_777 wrote:Niczego nie podrzuca tylko czegos nie odchaczyłeś i Cube zobił to co mu kazałeś.ale dlaczego CubeMX podrzuca "braki"?
stmx wrote:Rafal_777 wrote:I do sieci trzeba było iść .... A wystarczy ...Nie naginajmy tego stwierdzenia "trzeba czasem pomyśleć", bo działa ono w obydwie strony...
![]()
I masz tam ten, z którego Cube "czerpie"
Rafal_777 wrote:Niczego nie podrzuca tylko czegos nie odchaczyłeś i Cube zobił to co mu kazałeś.ale dlaczego CubeMX podrzuca "braki"?