wacek.wacek wrote:Niech otworzy na full termostaty
Zobacz foto #3 bardziej się już nie da (chyba)
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therewacek.wacek wrote:Teraz pompa 60 nie popchnie calej chalupy. Ponad kilometr pexala idzie na jedem dom
wacek.wacek wrote:Kryzy to na blokach montowałem.
Nika3007 wrote:Każdy co innego piszę
Nika3007 wrote:No bo na odległość to zgadywanie. Ta górna pompa powinna teoretycznie pomóc, ale jak ona nic nie daje to przyjrzałbym się zaworowi różnicowemu. Może kulka w środku jest nie tak jak powinna być. Nie zagotował się kiedyś piec? Kiedyś u znajomej naprawiałem instalacje po zagotowaniu wody. Kulka w zaworze od temperatury zamiast być kulką zrobiła się nieforemna.Czarna magia... Każdy co innego piszę.
Nika3007 wrote:No bo na odległość to zgadywanie. Ta górna pompa powinna teoretycznie pomóc, ale jak ona nic nie daje to przyjrzałbym się zaworowi różnicowemu. Może kulka w środku jest nie tak jak powinna być. Nie zagotował się kiedyś piec? Kiedyś u znajomej naprawiałem instalacje po zagotowaniu wody. Kulka w zaworze od temperatury zamiast być kulką zrobiła się nieforemna.Czarna magia... Każdy co innego piszę.
Pan.Kropa wrote:No bo na odległość to zgadywanie. Ta górna pompa powinna teoretycznie pomóc, ale jak ona nic nie daje to przyjrzałbym się zaworowi różnicowemu.
Pan.Kropa wrote:Ja już się pogubiłem w temacie. To w końcu która pompka jest sprawna i pracująca. Dolna czy górna?
Nika3007 wrote:Pompa zamontowana nowa,
Nika3007 wrote:BUCKS po pierwsze nie chodzi o kasę, po drugie mam małe dziecko w domu więc ciężko mi samej. Po 3 miałam 4 hydraulików i gówno pomogli
FishuPro wrote:Ja też rozumiałem ,że pracuje dolna ,a górna ty tylko wątpliwa dekoracja.