Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop.

ŁukiSzczecin 28 Jan 2019 16:37 261 0
    ŁukiSzczecin
    Level 26  
    Witam.
    Mam do zaoferowania smartfon Samsung Galaxy S4 LTE wersja I9506 więc jedna z najnowszych produkowanych wersji tego modelu co za tym idzie, odczytuje bez problemu chociażby karty MicroSD 64 GB (może także większe, pod ręką miałem max 64 do sprawdzenia). Telefon od nowości miał tylko jednego właściciela, mniej więcej pół roku temu został wymieniony ekran na nowy oryginalny w ramach ubezpieczenia (w autoryzowanym serwisie Samsunga) oraz bateria na nową oryginalną, tak więc w kwestii ekranu nie posiada on rys, uszkodzeń czy stłuczeń, bardzo ładnie świeci nie ma tutaj mowy o jakimś wypaleniu. Co do baterii, ostatnie kilka miesięcy telefon więcej leży niż jest używany (przechowywany jest w stanie naładowanym) więc ciężko mi stwierdzić czy bateria nadal trzyma jak "nówka" natomiast przy użytkowaniu właściciela na spokojnie od rana do wieczora a nawet więcej. Wszystkie media w smartfonie sprawne, mam tu na myśli WiFi, GPS, Bluetooth, LTE, głośnik, mikrofon, aparat itd urządzenie jest w pełni sprawne w świetnej kondycji.
    Standardowo ramka dookoła miejscami schodzi lakier, tylna klapka ma minimalne pęknięcie (widoczne na foto) lecz wizualnie w stanie całkiem ładnym, ekran bez żadnej rysy jak już wspomniałem. Dorzucam oryginalne zamykane etui samsung z oknem, widać już ślady użytkowania ale pełni swoją funkcję.

Zamienię na laptop, który służył będzie mi w terenie (diagnoza i reanimacja sprzętu komputerowego u klientów), wypalanie MemTest, kopiowanie danych z dysków poprzez kieszeń USB, pobieranie sterowników i tym podobne więc najlepiej

-Rozmiar do 14 cali, mile widziane serie ThinkPad od Lenovo czy seria E Dell'a
    -Mile widziane wersje z podświetlaną klawiaturą
    -Mile widziane 4GB RAM
    -Bateria może być zużyta, lecz musi mieć sprawną elektronikę tj podawać napięcie na wyjściu baterii, laptop musi ją odczytywać
    -Najchętniej procesory i3 i5 od pierwszej generacji w górę (lecz nie wykluczam Core 2 Duo)
    -Może być bez dysku twardego lub z uszkodzonym dyskiem twardym
    -Musi mieć wsparcie dla Windows 7 (także niestety laptopy które mają wsparcie jedynie dla XP odpadają) ponieważ po pierwsze posiadam jedną wolną licencję na Win7, po drugie nie każdy soft dziś pracuje na poczciwym XP mimo że bardzo dobrze wspominam i wiele mnie ten system nauczył

[Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop. [Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop. [Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop. [Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop. [Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop. [Sprzedam] Zamienię Samsung Galaxy S4 LTE na laptop.

Do sprzętów przewyższających wartość tego telefonu mogę dopłacić lub dorzucić inną elektronikę np. kamera samochodowa 720p z podczerwienią nowa itp.

Pozdrawiam
    Contact the author of the topic by Private Message (PM icon).