Witam podczas wyświetlania filmów zdarzają się wam artefakty ?.
Odtwarzam w programie Kmplayer kiedy przesuwam obraz albo chcę zmienić język napisów pojawia się coś takiego.
W załączniku podaje specyfikację komputera.
Witam podczas wyświetlania filmów zdarzają się wam artefakty ?.
Odtwarzam w programie Kmplayer kiedy przesuwam obraz albo chcę zmienić język napisów pojawia się coś takiego.
W załączniku podaje specyfikację komputera.
airandill napisał:Bardzo proszę o pomoc.
Pobierz np.K-Lite Codec Pack.
0Używam wersji Full, w czasie instalacji zwracać tylko uwagę czy nie jest gdzieś zaznaczone(ptaszkiem) jakieś addon software.
0Domyślne(default) i klikasz w sumie parę razy dalej i tyle.
0Zostaw domyślne ustawienia, liczbę głośników najwyżej zmień jeśli posiadasz więcej niż dwa i tyle.
0Co nie pomogło, co pobrałeś? Możesz pisać mniej lakonicznie?
0Instalacja kodeków nic nie daje bo kmplayer tak jak pot player używa w defaulcie raczej swoich niż zewnętrznych. Trzeba dodać kodeki w samym programie i ustawić jako default żeby to miało sens.
Myślałem że nic poza lavfiltersem lub FFD się nie instaluje teraz?
Poza tym zmień rendender odtwarzania na starcie. Stestuj też daum pot playera.
enhanced napisał:Instalacja kodeków nic nie daje bo kmplayer tak jak pot player używa w defaulcie raczej swoich niż zewnętrznych. Trzeba dodać kodeki w samym programie i ustawić jako default żeby to miało sens.
enhanced napisał:Instalacja kodeków nic nie daje bo kmplayer tak jak pot player używa w defaulcie raczej swoich niż zewnętrznych. Trzeba dodać kodeki w samym programie i ustawić jako default żeby to miało sens.