Witam serdecznie. Zakupiłem jakiś czas temu zestaw monitoringu bezprzewodowego chińskiej firmy unitoptek, w którego skład wchodziły 4 kamery wifi i rejestrator. Wszystko działa jak trzeba z rejestratorem kamery się łączą, nie ma problemu. Potrzebne były 3 kamery do montażu jedna z zestawu została i teraz chciałem prosić o poradę jak podłączyć teraz taką kamerę bez rejestratora. Kamera oprócz interfejsu radiowego posiada również port poe, tzn wychodzą z niej przewody jeden zasilania drugi z portem na rj-45. Chciałem uzyskać podgląd przez internet, nie wiem czy to możliwe, producent nie podaje adresu ip kamery, po podłączeniu kamery kablem ethernet do komputera w ipconfig widnieją takie dane:
Dodam również, że myślałem nad tym aby kamerę odbierał mój router w trybie acces pointa lub tym podobne, jednak to przechodzi na dalszy plan gdyż chciałem najpierw uzyskać podgląd po podłączeniu lan.
Model kamery: Unitoptek WIPC-H49-2M
Czy to w ogóle możliwe aby uzyskać teraz podgląd z tej kamery bez rejestratora ? Dziękuję z góry za pomoc.

Dodam również, że myślałem nad tym aby kamerę odbierał mój router w trybie acces pointa lub tym podobne, jednak to przechodzi na dalszy plan gdyż chciałem najpierw uzyskać podgląd po podłączeniu lan.
Model kamery: Unitoptek WIPC-H49-2M

Czy to w ogóle możliwe aby uzyskać teraz podgląd z tej kamery bez rejestratora ? Dziękuję z góry za pomoc.