Witam,mam antenę DPM City Classic Plus. Na zdjęciu jewt wejście na zasilacz zewnętrzny. Jaki zasilacz tam mogę podłączyć i co to da ?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereVester11 wrote:9 VDC /200 mA, + na wewnetrznej tulejce. Co to da ? Sama antena jest gówniana z zasady działania, wiec niewiele.Witam,mam antenę DPM City Classic Plus. Na zdjęciu jewt wejście na zasilacz zewnętrzny. Jaki zasilacz tam mogę podłączyć i co to da
Vester11 wrote:Nie ma takiej ! Masz balkon - okno od strony nadajnika ?NAJLEPSZEJ
TELMOR_PL wrote:Dotyczy to również anten pokojowych z tym, że dochodzą tu jeszcze czynniki dodatkowe jak rodzaj i grubość murów, kondygnacja na której znajduje się lokal, wielkość okien w pomieszczeniu i ich konstrukcja/technologia wykonania, na którą stronę są zwrócone względem nadajnika, ilość i wielkości mebli w pokoju.
Vester11 wrote:Czy ta antena odbiera też uhv/vhf/fm ? I czy odbiera dvbt-2 to najwazniejsze. ?
Vester11 wrote:Okej dobrałem antenę za pomocą aplikacji od użytkownika telmorPL. Ta antena to TV-Ray AP-136 - antena panelowa.
SławeekG wrote:mam antenę siatkową ze wzmacniaczem philips
SławeekG wrote:Czy można coś zrobić: symetryzator, separator ? żeby nie wymieniać gniazda
SławeekG wrote:A tor DATA przeniesie ?
Vester11 wrote:którą teraz wybrać z tych 3
Vester11 wrote:z najmocniejszym wzmocnieniem
Vester11 wrote:Tylko proszę owygląd pokojowy a nie druty satelitarne
Vester11 wrote:Mieszkam w Warszawie na mokotowie