Grzesiek kaczka wrote: Zepsuty był wzmacniacz w podstawce anteny dostawała się tam wilgoć . A że miałem ściągniętą podsufitkę i pan wysłał mi cały komplet kabel antenowy podstawkę ze wzmacniaczem i sama antenę to wymieniłem całość .
To u mnie może być radio bo ja kupiłem taka antenę
https://allegro.pl/oferta/antena-samochodowa-...GM0ZTg0MzhhZTdkZTUwMWE5MTVhM2Y0YzE4NDQwNWU%3D
żeby sprawdzić czy w ogóle radio zadziała na innej antenie i mechanik powiedział że na niej tez nie działa nic dioda na tym wzmacniaczu się świeci a tak po za tym nic, Więc musze się udać do car audio żeby sprawdzili radio bo ciężko stwierdzić czy antena na dachu i wzmacniacz tam czy radio a zdejmowanie podsufitki graniczy z cudem bo ona na pewno klejona a później założenie jej w warunkach domowych to przewalona sprawa i znając życie cos się zepsuje jakiś plastik odłamie bo są tam nad drzwiami takie jeszcze nie wiadomo jak kabel antenowy idzie i gdzie także nie taka prosta sprawa jak się komuś wydaje.
No ta antena tam na dachu to jak piszesz wilgoć może być bo czytałem jak ktoś pisał że miał skorodowaną ale to jak pisałem wyżej no bo zdejmowanie podsufitki w aucie to lepiej żeby na jakiejś innej antenie działało chyba że w warsztatach od audio można wymienić antenę razem ze wzmacniaczem a nie w domu?
Ps I co działa ci już radio gra dobrze jak powymieniane wszystko?
19:45 30-05-2021 Teraz radio gra bez problemu pojechałem do sklepu i wróciłem są stacje szuka dobrze także teraz nic nie ruszam niech zostanie tak jak jest się zobaczy czy zaniknie i będą szumy teraz deszcz pada to nie wiadomo czy to przez deszcz czy co bo po deszczu było.
Także antena na dachu chyba jest ok "bo ta podsufitkę ściągać to przewalone jak tak patrzyłem w środku nie ma mowy nawet" a jak zaniknie to pewnie będzie radio. Ale ładnie gra bez szumów nie dawałem żadnego separatora ani nic jest tak jak oryginał.