Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Szukam programu do nagrywania DVD-Audio

Adam5502 02 Mar 2019 17:01 2694 14
    Adam5502
    Level 9  
    Witam, poszukuje programu do nagrywania płyt DVD Audio, dodam że posiadam Nero i tam nie ma takiej opcji.
    Adam5502
    Level 9  
    Ok dzięki spróbuje
    Adam5502
    Level 9  
    Jakąś instrukcjie można odnośnie nagrywania Dvd Audio.
    Adam5502
    Level 9  
    Mam w formacji Flac i ma Weave , a czy można stworzyć Dvd Audio z formatów mp3 .

Dodano po 59 [sekundy]:

Co do otwarzania to Sony Dvp 725 d.
    Adam5502
    Level 9  
    Kolego Sony Dvp 725d nie czta Dvd mp3 ,jeśli by to robił dał bym spokój .

Dodano po 44 [sekundy]:

Muszę nagrać płyte DVD Audio a nie DVD Mp3

Dodano po 4 [minuty]:

Albo nagrać płytę \DVD z menu gdzie w folderach będą utwory tylko jak to zrobic?
    Adam5502
    Level 9  
    Z programem Audio DVD Creator już 3 płyty w koszu.
    adamjk
    Level 28  
    Szybki jesteś! 3 płyty w 9 minut.
    Adam5502
    Level 9  
    Tak w 3minuty ,poprostu już wczesniej czytałem o nim i go pobrałem pomyśl zanim napiszesz coś bez zastanowienia.
    adamjk
    Level 28  
    Adam5502 wrote:
    Tak w 3minuty ,poprostu już wczesniej czytałem o nim i go pobrałem pomyśl zanim napiszesz coś bez zastanowienia.

Pamiętasz jeszcze, co napisałeś w pierwszym poście? Pewnie nie, więc przypomnę ci
    "Witam, poszukuje programu do nagrywania płyt DVD Audio, dodam że posiadam Nero i tam nie ma takiej opcji."
    A wystarczyło napisać, że masz taki program, którym (pewnie ze swojej winy) załatwiłeś 3 płyty. Jak widać, zastanawiasz się przed napisaniem i dodatkowo jeszcze przed wysłaniem postu. Brawo ty!
    Adam5502
    Level 9  
    Tak poprostu w trakcje zakładania postu szukałem trochę w Google na temat nagrywania płyt DVD Audio i znalazłem program Creator DVD Audio ,adamjk zasugerowałeś że załatwiłem 3 płyty w 9 minut no to ci opisałem i sam wiesz ze to nie realne w 9 minut .Temat uważam za zamknięty ,zamiast rozwiązywać problem to niepotrzebne uwagi (Szybki jesteś! 3 płyty w 9 minut.)
    Adam5502
    Level 9  
    Tak poprostu w trakcje zakładania postu szukałem trochę w Google na temat nagrywania płyt DVD Audio i znalazłem program Creator DVD Audio ,adamjk zasugerowałeś że załatwiłem 3 płyty w 9 minut no to ci opisałem i sam wiesz ze to nie realne w 9 minut .Temat uważam za zamknięty ,zamiast rozwiązywać problem to niepotrzebne uwagi (Szybki jesteś! 3 płyty w 9 minut.)

Dodano po 41 [sekundy]:

Brak sensownych odpowiedzi na temat.