Witam.
Koledzy mam plik PRN gotowej etykiety i nie mogę jej wysłać do drukarki ponieważ kod z pliku zawiera grafikę.
Nie da się wpisać w String pewnych linijek kodu.
Jak inaczej mogę wysłać ten plik do drukarki ?
Dodam że w pliku jest 10 wartości kodu kreskowego który muszę zmodyfikować poprzez PLC ale to już nie problem.
Jak mam wpisać np taka linie kodu jak poniżej:
Koledzy mam plik PRN gotowej etykiety i nie mogę jej wysłać do drukarki ponieważ kod z pliku zawiera grafikę.
Nie da się wpisać w String pewnych linijek kodu.
Jak inaczej mogę wysłać ten plik do drukarki ?
Dodam że w pliku jest 10 wartości kodu kreskowego który muszę zmodyfikować poprzez PLC ale to już nie problem.
Jak mam wpisać np taka linie kodu jak poniżej:
Code:
GW15,697,10,281,˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ţ˙˙˙˙˙˙˙˙ü˙˙˙˙˙˙˙˙đ˙˙˙ţ ˙˙˙ţ ˙˙˙ţ ˙˙˙ţ ˙˙˙ţ ˙˙˙ţ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙Ă˙˙˙˙˙˙˙˙řţ˙˙˙˙˙˙˙ŕţ?˙˙˙˙˙˙Ŕţ˙˙˙˙˙˙ ţ˙˙˙˙˙ţ ţ˙˙˙˙˙ţ ţ˙˙˙˙˙üţ˙˙˙˙˙ü˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙ř?˙˙˙˙˙˙ř?˙Á˙˙˙˙˙đ?˙Á˙˙˙˙˙đ˙Á˙˙˙˙˙đ˙Á˙˙˙˙˙đ?˙Á˙˙˙˙˙ř?˙˙˙˙˙˙ř?˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙üü˙˙˙˙˙üđ˙˙˙˙˙ţ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙Ŕ ?˙˙˙˙˙˙ŕ ˙˙˙˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙˙˙˙€˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙ţ˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙ř˙đ˙˙˙˙đ ˙˙˙˙đ ˙˙˙˙đ ˙˙˙˙đ ˙˙˙˙ř ˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ű˙˙˙˙ß˙˙˙˙ó˙˙˙˙Ď˙˙˙˙ă˙˙˙˙Ç˙˙˙˙Ă˙˙˙˙Ă˙˙˙˙˙˙˙˙Á˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙ţ˙˙˙˙Ŕ˙˙ü˙˙˙˙Ŕ?˙˙đ˙˙˙˙Ŕ˙˙đ˙˙˙˙ŕ˙˙ŕ˙˙˙˙ř˙˙€˙˙˙˙ü˙˙ ˙˙˙˙ţ ˙ţ ˙˙˙˙˙˙ ˙ü˙˙˙˙˙˙€?ř˙˙˙˙˙˙Ŕđ˙˙˙˙˙˙ŕŕ˙˙˙˙˙˙ř€˙˙˙˙˙˙ř€?˙˙˙˙˙˙ü ˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙€˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙đ˙˙˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙đ˙˙˙˙˙˙€?Ŕ ˙˙˙˙˙ Ŕ ?˙˙˙˙ü € ˙˙˙˙ř ˙˙˙˙đ ˙˙˙˙đ đ˙˙˙˙ŕ ř˙˙˙˙ŕŔţ˙˙˙˙ŕŕţ˙˙˙˙ŕŕ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ˙đ?˙˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ţ˙˙˙˙˙˙˙˙ř?˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙đ˙˙˙˙˙˙˙˙ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ţ ?˙˙˙˙˙˙ü ˙˙˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙˙ŕ ˙˙˙˙˙˙ŕ ˙˙˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙˙˙€ ˙˙˙˙˙˙˙ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙€˙˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙ţ ?˙˙˙˙˙˙ü ˙˙˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙żř ü˙˙˙˙?ü ?ü˙˙ţ?ţ ü?˙˙ü?Ľ <ü˙˙đ> |˙˙đ< <˙˙ŕ8 ` ˙˙Ŕ0 đ ˙˙€ ř€ ˙ţ đ ţ p ?ü ř € đ Ŕ đ ŕ đ Ŕ đ € ř ü ` ?ţ đ ˙ ř€ ˙˙€0 đ€˙˙Ŕ8 ` ˙˙ŕ< <˙˙đ? |˙˙ř?< <ü˙˙ü?ţ ü?˙˙ţ?ü ?ü˙˙˙?ř ü˙˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙˙ü ?˙˙˙˙˙˙ţ ˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙ŕ˙˙˙˙˙˙˙Ŕ ˙˙˙˙˙˙ŕ ˙˙˙˙˙˙đ ˙˙˙˙˙˙ř ˙˙˙˙˙˙ü ˙˙˙˙˙˙ţ ?˙˙˙˙˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙€˙˙˙˙˙˙˙˙Ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙ŕ˙˙˙˙˙˙˙˙đ˙˙˙˙˙˙˙˙ř˙˙˙˙˙˙˙˙ü?˙˙˙˙˙˙˙˙ţ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙