Witam
Mam DVD Microlab GK-3100 bez kości flash , nie wiem czy reszta w nim jest sprawna ale ponieważ mam programator i kość AT49F040A która prawdopodobnie podejdzie, więc chciałbym sprawdzić ale brak mi zawartości.
Pomimo intensywnych poszukiwań nie znalazłem dobrego wsadu.
Zrobiłem zdjęcie płyty, bo możliwe że ta sama jest w innych modelach.
Wyczytałem że DVD AMC 1501 ma też ALI M3351
Jeśli ktoś dysponuje binem lub linkiem bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam Janek
Niestety nie wiem jak wstawić zdjęcie żeby nie pobierano prowizji, bo to idiotyczne żeby ktoś, kto chce mi udzielić pomocy, tracił punkty za oglądanie mojej płyty
Czy to możliwe ?
Przypomniałem sobie: " ucz się dziecino bo lata płyną, bo rok po roku przepada w mroku "
I nauczyłem się : mniejsza rozdzielczość i jest oglądanie za friko
Jeśli ktoś mi pomoże, a będzie mu przydatne dokładniejsze Dcp_6674.jpg to oczywiście oddam prowizję z nawiązką.
Mam DVD Microlab GK-3100 bez kości flash , nie wiem czy reszta w nim jest sprawna ale ponieważ mam programator i kość AT49F040A która prawdopodobnie podejdzie, więc chciałbym sprawdzić ale brak mi zawartości.
Pomimo intensywnych poszukiwań nie znalazłem dobrego wsadu.
Zrobiłem zdjęcie płyty, bo możliwe że ta sama jest w innych modelach.
Wyczytałem że DVD AMC 1501 ma też ALI M3351
Jeśli ktoś dysponuje binem lub linkiem bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam Janek
Niestety nie wiem jak wstawić zdjęcie żeby nie pobierano prowizji, bo to idiotyczne żeby ktoś, kto chce mi udzielić pomocy, tracił punkty za oglądanie mojej płyty
Czy to możliwe ?
Przypomniałem sobie: " ucz się dziecino bo lata płyną, bo rok po roku przepada w mroku "
I nauczyłem się : mniejsza rozdzielczość i jest oglądanie za friko
Jeśli ktoś mi pomoże, a będzie mu przydatne dokładniejsze Dcp_6674.jpg to oczywiście oddam prowizję z nawiązką.