Witam.Jestem nowy więc wybaczcie jeśli będzie coś nie tak.
Dostałem od koleżki dwa używane Delle Latitude E6530.Oba z procesorem iC 7.Oba uszkodzone w ten sam sposób.Mianowicie: po podłączeniu zasilacza ładuje baterie a gdy naciskam przycisk power,zaświeca się podświetlanie przycisku "power" i nic ponad to.Po powtórnym naciśnięciu przycisku słychać włączający się i pracujący bardzo głośno i bardzo szybkowiatrak wentylator i po około 2-3 sekundach laptop się wyłącza.Oczywiście na matrycy nic się nie wyświetla.W drugim laptopie jest identycznie.Wymieniałem pamięci,zmieniałem zasilacz,uruchamiałem bez baterii,napędu itp.Wyczyściłem bios poprzez wyciągniecie baterii systemowej i przyciśnięciu "power" przez kilka sekund...Bez rezultatów.
Co może być przyczyną takiego zachowania?Jak to naprawić?
Dziękuję za wszelkie sugestie.
Dostałem od koleżki dwa używane Delle Latitude E6530.Oba z procesorem iC 7.Oba uszkodzone w ten sam sposób.Mianowicie: po podłączeniu zasilacza ładuje baterie a gdy naciskam przycisk power,zaświeca się podświetlanie przycisku "power" i nic ponad to.Po powtórnym naciśnięciu przycisku słychać włączający się i pracujący bardzo głośno i bardzo szybko
Co może być przyczyną takiego zachowania?Jak to naprawić?
Dziękuję za wszelkie sugestie.