Witam, powoli przygotowywuje sie do kupna głośnika i wzmaka 4 kanałowego... myślałem nad Hertz ES250 i Blaupunktem GTA 470, jednak sprzedawca mowił że blaupunkty źle współgrają z tym głośnikiem i że nie powala swoim brzmieniem... zaproponował mi Magnata the rock 600... ja audiofilem nie jestem i chce by poprostu grał ten głośnik
i więc oto moje pytania:
1. Czy rzeczywiście ten blaupunkt jest zły? i czy Magnat sie nada? (kasa na wzmak jaka mam to 500zl, moze jakies inne propozycje ale raczej nowe z gwarancja, mam uraz do uzywek...)
2. w jakiej skrzynce najlepiej zagrałby ten głosnik Hertza ? ja sie w tym programie dobrze nie orientuje i wyszlo mi cos kolo 40l ale BR 8x40cm (sred. x dlug) a to chyba niemozliwe... wiec jaka powinna byc prawidlowa obudowa?
z gory dziekuje za wszelka pomoc

1. Czy rzeczywiście ten blaupunkt jest zły? i czy Magnat sie nada? (kasa na wzmak jaka mam to 500zl, moze jakies inne propozycje ale raczej nowe z gwarancja, mam uraz do uzywek...)
2. w jakiej skrzynce najlepiej zagrałby ten głosnik Hertza ? ja sie w tym programie dobrze nie orientuje i wyszlo mi cos kolo 40l ale BR 8x40cm (sred. x dlug) a to chyba niemozliwe... wiec jaka powinna byc prawidlowa obudowa?
z gory dziekuje za wszelka pomoc