Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Parkside wkretarko-wiertarka z udarem czy Stanley czy może coś innego

wiewior123 02 Apr 2019 10:16 2877 4
    wiewior123
    Level 9  
    Witam
    Chce kupić wkretarko-wiertarke. W oko mi wpadła parkside 20v z udarem zestaw 2 akumulatory z ładowarką za 339 lub Stanley FMC625D2 również dwa akumulatory za 450 może coś innego zaproponujecie w podobnej cenie.Bede robił drobne prace remontowe oraz montaż sufitów napinanych,czyli montaż listw aluminiowych do ściany .Na chwilę obecną budżet ograniczony max 500zl. Pomożecie....dzieki
    Anonymous
    Level 1  
    wiewior123
    Level 9  
    Poczytałem przejrzałem oferty i to co w przystępnej kasie można kupić to Stanley fmc628/lub fmc 627 ok 550zl
    palmus
    Level 34  
    "udarowa".Zapomnij o otworach powyżej 6 mm w betonie.Owszem jest to wykonalne tym co chcesz nabyć, ale ilość mięsa i narządów, które zacytujesz przy okazji jest nie warta tego narzędzia.Kup osobno wkrętarkę i osobno Wiertarkę Udarową.SDS.Zalecam udar pneumatyczny.
    wiewior123
    Level 9  
    Rozumiem.Chcialem sobie ułatwić życie ale mówisz że sobie je utrudnie.Zaznaczam że będę głównie korzystał z niej do wiercenia otworów głównie pod listwy aluminiowe więc kołki 4/6max.Przemysle Twoją sugestie.Moze zeczywiscie wiertarka na kablu będzie bardziej optymalną a zwykła wkrętarkę mam ..