logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Serwisanta do spawarki ESAB Caddy Tig 150 - uszkodzenie logiczne

teskot 04 Kwi 2019 20:31 1335 6
REKLAMA
  • #1 17886246
    teskot
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 951
    Witam,
    jak w temacie. Poszukuję doświadczonego serwisanta, który odpłatnie pomoże/naprawi spawarkę jak w temacie. Proszę o kontakt osoby zainteresowane. Szczegóły uszkodzenia wyjaśnię oferentom, z grubsza powiem, że problem leży w logice. Zasilanie jest, tranzystory mocy i diody sprawne, wszystkie napięcia zasilania na obu płytach są.
    pozdrawiam
    Tomek
  • REKLAMA
  • #2 17886331
    Łukasz.K
    Poziom 28  
    Ocena: 150
    Ile Pan czasu daje na naprawę tej spawarki?
  • REKLAMA
  • #3 17886367
    teskot
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 951
    Nie ma jakiegoś wielkiego pośpiechu, ale nie chciałbym, żeby pół roku leżała odłogiem. Ja walczę z nią już dobre 2 miesiące (w wolnych chwilach oczywiście), część udało mi się uruchomić. Utknąłem w ślepym zaułku i dalej skończyły mi się pomysły. Spawarka nie jest moja-muszę kolejne ruchy konsultować z właścicielem.
  • REKLAMA
  • #4 17886434
    Łukasz.K
    Poziom 28  
    Do mnie to musiałby Pan wysłać dlatego że mieszkam jakieś 350km od Łodzi. Jakby Pan z właścicielem skonsultował i chciał wysłać to później podam adres. Jeżeli w miesiąc nie naprawię to Panu odeślę spowrotem. Nie wiem czy Panu to odpowiada. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 19537459
    bastler1944
    Poziom 6  
    mam esaba 150 do naprawy wysiadl HF w tigu
  • #6 19541864
    Łukasz.K
    Poziom 28  
    Ja mogę zajrzeć i zobaczyć co się zepsuło i czy dam radę naprawić. Proszę się kontaktować prywatnie to podam adres pod który wysłać do naprawy.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje doświadczonego serwisanta do naprawy spawarki ESAB Caddy Tig 150, która ma problem z logiką. Zasilanie jest sprawne, a tranzystory mocy i diody działają poprawnie. Użytkownik walczy z usterką od dwóch miesięcy, ale utknął w martwym punkcie. W odpowiedziach pojawiły się propozycje wysyłki urządzenia do naprawy oraz oferenci z doświadczeniem w naprawach spawarek ESAB, którzy mają dostęp do oryginalnych części.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA